Az egész országot veszélyeztetik? Durva büntetést kapnak a szabályszegők

MTI   
  Megosztom
Az egész országot veszélyeztetik? Durva büntetést kapnak a szabályszegők

Folyamatosan emelkedik a kijárási korlátozással kapcsolatos intézkedések megszegésének száma, sőt olyan is van, aki a hatósági házi karantén szabályait szegte meg. Mostanáig 183 büntetőeljárás indult.

Egyre többen szegik meg kijárási korlátozással kapcsolatos intézkedéseket, és egyre több a büntetőeljárás is. Kiss Róbert, a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának munkatársa elmondta, hogy egyre inkább emelkedik a kijárási korlátozással kapcsolatos szabályszegések száma.

Beszámolt arról is, hogy a hatósági házi karantén szabályait is egyre többen szegik meg. Emellett emelkedett a büntetőeljárások száma is. Mostanáig 183 büntetőeljárás indult, köztük 51 esetben rémhírterjesztés miatt.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

járvány

kijárási korlátozás

szabályok

büntetés