Durva korlátozásokat vezetett be a Tesco: erre készülj, ha vásárolni indulnál

HelloVidék   
  Megosztom
Durva korlátozásokat vezetett be a Tesco: erre készülj, ha vásárolni indulnál

A Tesco újabb intézkedést vezetett be a koronavírus-fertőzés miatt, a vásárlók és a munkavállalók védelme érdekében. Az áruházakban mostantól csak meghatározott létszámú vásárló tartózkodhat - írja az Index.

A portál információi szerint a cég a koronavírus-fertőzés miatt több intézkedést is bevezetett, melyeknek célja a vásárló és munkavállalók védelme. Mint írják, az egyes áruházakban már mai is működő intézkedés szerint egy időben az áruház alapterületéhez képest annyi ember tartózkodhat bent, ahány biztonságosan be tudja tartani a 2 méter távolságot egymás között. A pontos létszám így áruházanként változó.

A Tesco az utóbbi időszakban a koronavírus-fertőzés miatt már több intézkedést is bevezetett, melyeknek célja a vásárlók és a munkavállalók védelme. Most újabb intézkedést rendeltek el ennek érdekében: csütörtöktől az áruházakban egy időben csal előre meghatározott számú vásárló tartózkodhat.

Ez a létszám az eltérő méretű áruházak miatt változó. A vásárlószámot egy applikáció segítségével az üzletek bejáratánál a Tesco munkatársai követik és ellenőrzik. A vásárlók a gyógyszertárakhoz és a postákhoz hasonlóan az épületen kívül fognak sorban állni a biztonságos távolság betartásával.

A több bejárattal rendelkező áruházaknál csak egy lesz használható, így a belső üzletsorran rendelkező áruházak esetében az épületben tartózkodók létszáma lesz a meghatározó. Az új intézkedés a 65 éven felettiek védelme érdekében a nekik fenntartott vásárlási időszakra is vonatkozik: 9 és 12 óra között az áruházlánc munkatársai mind a létszámot, mind az életkort ellenőrzik.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

tesco