Égető szükség van a vitaminra és az élelmiszerre: minden segítség jól jöhet

MTI   
  Megosztom
Égető szükség van a vitaminra és az élelmiszerre: minden segítség jól jöhet

Gyűjtést szervezett az UNICEF Magyarország bentlakásos gyermekotthonoknak, anyaotthonoknak, gyermekkórházaknak, kórházi gyermekosztályoknak és köznevelési intézményeknek. Védőfelszerelésre, számítátechnikai eszközök, vitaminokra, élelmiszerre tisztítószerekre és játékokra gyűjtenek. A kezdeményezéshez már több cég csatlakozott.

Már több vállalat csatlakozott az UNICEF Magyarország gyerekvédelmi felhívásához. A szervezet az elmúlt napokban számos intézménnyel, bentlakásos gyermekotthonokkal, anyaotthonokkal, gyermekkórházakkal, kórházi gyermekosztályokkal, köznevelési intézményekkel vette fel a kapcsolatot az egész országban, hogy kiderüljön, miben szenvednek hiányt.

Az igénylista alapján védőfelszerelésre, számítástechnikai eszközökre, vitaminokra, élelmiszerre, játékokra, tisztítószerekre van égető szükségük az intézményeknek.

A felhívásra szinte azonnal, órákon belül jelentkezett több cég és anyagi támogatást nyújtott, ám az igény továbbra is óriási, ezért az UNICEF várja a további felajánlásokat.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne most szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

koronavírus

gyermek

gyűjtés

adomány

adománygyűjtés

unicef