"Jobban vagyok, mint érdemlem" - Orbán Viktor járványkórházban járt

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Jobban vagyok, mint érdemlem - Orbán Viktor járványkórházban járt

A miniszterelnök a Kiskunhalason rekordidő alatt felépített mobil járványkórházat kereste fel, látogatásáról videó is készült. Egy védőruha-varróüzemet is felkeresett, az általában egyenruhákat varró női rabok ugyanis most átálltak látogatói védőruhák gyártására.

Orbán Viktor meglátogatta a kiskunhalasi Semmelweis kórházat, erről egy videót is feltöltött a közösségi oldalára. A miniszterelnök a most felépített járványkórház mellett egy védőruha-varróüzemet is felkeresett, az általában egyenruhákat varró női rabok ugyanis most átálltak látogatói védőruhák gyártására.

A városi kórházba előzetes bejelentés nélkül érkező kormányfő meghallgatta az intézményt vezető orvosok beszámolóját az ott folyó járványügyi védekezésről, az ellátás tárgyi és személyi feltételeiről, a járványkórházzal való együttműködésről. Miközben a belépésnél a testhőmérsékletét mérték, megjegyezte:

Jobban vagyok, mint érdemlem

A videót itt lehet megnézni:

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

orbán viktor

koronavírus

koronavírus-járvány

miniszterelnök

járványkórház

kiskunhalas