Koronavírus: drónnal csapnak le a szabályszegőkre Szolnokon + FOTÓ

MTI   
  Megosztom
Koronavírus: drónnal csapnak le a szabályszegőkre Szolnokon + FOTÓ

A március 28-án kihirdetett kijárási korlátozást a kormány április 9-én határozatlan időre meghosszabbította, valamint a húsvéti időszakra több település szigorításokat vezetett be. Szolnokon is megerősítették az ellenőrzést: drónnal figyelik a város közterületein a szabályszegőket.

A kijárási korlátozás szabályait, betartásának ellenőrzését több városban szigorították a húsvéti időszakra, ám így is sok a szabálysértő. Szolnok közterületén drónnal figyelnek a rendőrök és ha szabálytalanságot látnak a képek alapján, akkor járőröket küldenek a helyszínre. A képeken a megfigyelő drónt indítják a rendőrök.

Fotó: MTI/Mészáros János

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

járvány

kijárási korlátozás

szabály

szabálysértés