Koronavírus: 15 hónapos kislány is megfertőződött Hódmezővásárhelyen

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: 15 hónapos kislány is megfertőződött Hódmezővásárhelyen

A kicsi egy háromgyermekes család legkisebb tagja, múlt héten szerdán magas láza lett és bedagadt a mandulája, étvágytalan volt és a hasa is ment. A második tesztje lett pozitív.

A Vásárhely24 arról számolt be, hogy igazoltan koronavírus-megbetegedést állapítottak meg egy 15 hónapos kislánynál Hódmezővásárhelyen.

A család hétfő délután óta újabb teszteredményeket kapott, ezek alapján egyelőre a többi családtagnál nem mutatták ki a fertőzést. A következő tesztet valószínűleg szerdán fogják a szülőknél és a másik két gyermeknél elvégezni. Megkezdték a kontaktszemélyek felkeresését és leszűrését is.

A megbetegedett kislány egy háromgyermekes család legkisebb tagja, múlt héten szerdán magas láza lett és bedagadt a mandulája, étvágytalan volt és a hasa is ment. Szülei orvoshoz vitték, aki a biztonság kedvéért tesztet kért koronavírusra. Az első teszt negatív lett, a második pozitív. Addigra már a család többi tagjánál is jelentkeztek a koronavírus enyhébb tünetei. Mint kiderült, az apa az elmúlt időszakban csak a munkahelyére járt be, az édesanya pedig a szükséges bevásárlásokat intézte.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

koronavírus-fertőzött

hódmezővásárhely