Ezrével bámulták az égő tárolókat: tömegek szegték meg a kijárási korlátozást Szombathelyen

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Ezrével bámulták az égő tárolókat: tömegek szegték meg a kijárási korlátozást Szombathelyen

Egy zöldhulladék-tároló gyulladt ki a városban, és mivel a lángok átterjedtek egy másik tárolóra, végül három hektáron égett a növényi hulladék. Rengeteg katasztrófaturista jött a környező utcákba, sokan családdal, kisgyerekekkel álltak be a tömegbe.

Tömegesen megszegték a koronavírus-járvány miatti kijárási korlátozást egy szombathelyi szeméttelepen keletkezett tűz oltását néző emberek Szombathelyen, írta a vaol.hu szerda este.

A katasztrófavédelem a honlapján azt közölte, hogy egy zöldhulladék-tároló gyulladt ki a Szent Gellért utcában, a lángok átterjedtek egy másik tárolóra is, így végül

A tűz oltására szombathelyi, sárvári, zalaegerszegi, soproni hivatásos és csepregi, táplánszentkereszti, horvátzsidányi és vépi önkéntes tűzoltók érkeztek. A tájékoztatás szerint a tűz lakóházakat nem veszélyeztetett, a lángokat a tűzoltóknak sikerült körülhatárolniuk.

A vaol.hu beszámolója szerint a rendőrség az oltási munkálatok idejére a Körmendi út egy szakaszát is lezárta. Azt írták,

A Körmendi úton lévő bevásárlóközpontok parkolóiból mintegy 300 autót és több száz gyalogost terelt ki a rendőrség, a Jáki úton pedig szintén hatalmas torlódás alakult ki, ott is több száz autós és gyalogos verődött össze a kijárási korlátozások ellenére.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szombathely

tűz

tűzeset

kijárási korlátozás

koronavírus

koronavírus-járvány