Jó hír a horgászoknak: több mint 1500 kilónyi halat telepítettek ezekbe a tavakba

HelloVidék   
  Megosztom
Jó hír a horgászoknak: több mint 1500 kilónyi halat telepítettek ezekbe a tavakba

Halakat telepített a Horgászegyesületek Baranya Megyei Szövetsége a Pécsi- és Kovácsszénájai-tavakba. A halak 2,3–2,6 kg átlagsúlyúak, fogható méretűek, a pikkelyes fajtából - írja a bama.hu.

A portál szerint a Horgászegyesületek Baranya Megyei Szövetsége a napokban pontyokat telepített a Pécsi- és Kovácsszénájai-tavakba . A Pécsi-tóba ezer kilogramm ponty került, a „Laterum” alatti részen. A Kovácsszénájai-tóba is került ponty, összesen ötszáz kilogramm.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

hal

ponty

pécsi-tó

baranya megye