Milliárdokat kap Komárom-Esztergom: erre költik a hatalmas összeget

MTI   
  Megosztom
Milliárdokat kap Komárom-Esztergom: erre költik a hatalmas összeget

Hárommilliárd forintnyi beruházás valósulhat meg Komárom-Esztergom megyében, amelyből főként bölcsődéket fejlesztenek. Húsz településen valósulnak meg a beruházások és tizenegy településen létesülhet bölcsőde.

A Komárom-Esztergom megyei önkormányzat támogató döntésével hárommilliárd forintnyi beruházás valósulhat meg a Terület- és településfejlesztési operatív program keretében, az összeg kétharmadából a bölcsődéket fejlesztik.

Húsz településen valósulnak meg beruházások, hét helyszínen 623 millió forintból korszerűsítik a csapadékvíz-elvezetési rendszert, Tatán Baj irányába kerékpárút épül, Csém és Kisigmánd pedig az egészségügyi szolgáltatások fejlesztésébe kezdhet.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

komárom-esztergom megye

fejlesztés

településfejlesztés

bölcsőde