Koronavírus: fertőzött a vidéki város hipermarketjének dolgozója, lezárták a pékséget

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: fertőzött a vidéki város hipermarketjének dolgozója, lezárták a pékséget

A sütést azonnal leállították és minden érintett területet fertőtlenítettek, a pékségben külső beszállítóval pótolták a termékeket. Az üzletlánc közölte, a járványügyi hatósággal mindenben együttműködnek.

Koronavírus-fertőzést állapítottak meg a maglódi Auchan áruház egyik dolgozójánal, írta meg a Blikk. Az üzletlánc a lap érdeklődésére megerősítette az információt: közölték, a hír igaz. Miután megállapították a pékség egyik munkatársánál a fertőzöttséget, az üzemterületet haladéktalanul lezárták, a sütést azonnal leállították és minden érintett területet fertőtlenítettek.

A járványügyi hatósággal mindenben együttműködünk. A pékségben dolgozó többi munkatársunkat, akikkel az érintett kollégánk kontaktusba kerülhetett, hazaküldtük és ők legközelebb a járványügyi szakemberek döntése alapján jöhetnek dolgozni. Ezen kollégáinknak állásidőt fizetünk, azaz erre az időre megkapják a teljes alapbérüket

- részletezték. Azt is hozzátették, hogy a pékségben külső beszállítóval pótolták a termékeket.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

auchan

maglód

koronavírus-fertőzött