Koronavírus: fertőzött a vidéki város hipermarketjének dolgozója, lezárták a pékséget

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: fertőzött a vidéki város hipermarketjének dolgozója, lezárták a pékséget

A sütést azonnal leállították és minden érintett területet fertőtlenítettek, a pékségben külső beszállítóval pótolták a termékeket. Az üzletlánc közölte, a járványügyi hatósággal mindenben együttműködnek.

Koronavírus-fertőzést állapítottak meg a maglódi Auchan áruház egyik dolgozójánal, írta meg a Blikk. Az üzletlánc a lap érdeklődésére megerősítette az információt: közölték, a hír igaz. Miután megállapították a pékség egyik munkatársánál a fertőzöttséget, az üzemterületet haladéktalanul lezárták, a sütést azonnal leállították és minden érintett területet fertőtlenítettek.

A járványügyi hatósággal mindenben együttműködünk. A pékségben dolgozó többi munkatársunkat, akikkel az érintett kollégánk kontaktusba kerülhetett, hazaküldtük és ők legközelebb a járványügyi szakemberek döntése alapján jöhetnek dolgozni. Ezen kollégáinknak állásidőt fizetünk, azaz erre az időre megkapják a teljes alapbérüket

- részletezték. Azt is hozzátették, hogy a pékségben külső beszállítóval pótolták a termékeket.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

auchan

maglód

koronavírus-fertőzött