A koronavírus sem állíthatta meg: így játszotta ki a korlátozásokat a pécsi drogdíler

MTI   
  Megosztom
A koronavírus sem állíthatta meg: így játszotta ki a korlátozásokat a pécsi drogdíler

A 29 éves magyar férfi tavaly novembertől egészen az elmúlt napokig adott el kábítószereket ismerőseinek, a koronavírus-járvány miatt bevezetett kijárási korlátozások idején is folytatta tevékenységét.

Új pszichoaktív anyaggal való visszaélés miatt tartóztatott le a Pécsi Járásbíróság egy férfit, aki a kijárási korlátozás idején is droggal kereskedett a baranyai megyeszékhelyen.

a Pécsi Törvényszék közleménye szerint. A férfi a koronavírus-járvány miatt bevezetett kijárási korlátozások idején is folytatta tevékenységét.

Azért tartóztatták le, mert a szabadon hagyása a bizonyítást veszélyeztethetné, a tanúkat befolyásolhatná, és mivel maga is kábítószer-fogyasztó, bejelentett munkahellyel és jövedelemmel nem rendelkezik, újabb bűncselekményt követhetne el.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

pécs

kijárási korlátozás

drog

drogkereskedő

díler