Koronavírus: kiderült, mikorra várják a járvány tetőzését itthon

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Koronavírus: kiderült, mikorra várják a járvány tetőzését itthon

Az országos tisztifőorvos, Müller Cecília azt mondta, erre készül fel az egészségügyi rendszer technikailag is. Zajlik az egészségügyi dolgozók távoktatása.

Az operatív törzs hétfői online sajtótájékoztatóján Müller Cecília országos tisztifőorvos ismertette a járványhelyzet hétfő reggeli adatait: eszerint újabb 68 embernél mutatták ki a koronavírus-fertőzést, amivel 1984 főre nőtt Magyarországon a beazonosított fertőzöttek száma. Jelenleg 811 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, 60-an vannak lélegeztetőgépen, 267-en pedig már gyógyultan távoztak a kórházból. Az is kiderült, hogy 10 idős, krónikus beteg hunyt el, így 199 főre emelkedett a koronavírus hazai áldozatainak száma.

Müller Cecília azt mondta,

Hozzátette: zajlik az egészségügyi dolgozók távoktatása. Arra is felhívta a figyelmet, hogy a tetőzés azt jelenti, egyfajta plató keletkezik, vagyis több napig ugyanannyi megbetegedésszámot regisztrálnak majd, mint a korábbi időben, írja az Index. Azt ugyanakkor nem tudják megmondani, hogy a várt plató meddig tart majd.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

koronavírus

koronavírus-járvány

operatív törzs

országos tisztifőorvos