Hihetetlen összefogás: értékes adománnyal segítik az időseket a kis községben

HelloVidék   
  Megosztom
Hihetetlen összefogás: értékes adománnyal segítik az időseket a kis községben

Háromszáz üveg mézet ajánlottak fel a település méhészei a hatvanöt év felettiek számára, valamint azoknak, akik idén töltik be ezt a kort. A méz segíthet az immunrendszer erősítésében ebben a nehéz időszakban. Az adományt nagy hálával fogadták a helyi idős lakosok - írka a szoljon.hu.

A portál információi szerint Kovács György kőteleki méhész ötlete alapján mintegy háromszáz üveg mézet ajánlottak fel a település méhészei a hatvanöt év felettiek számára, valamint azoknak, akik idén töltik be ezt a kort. Az ötletgazda elárulta, hogy valójában kérni sem kellett senkit, hogy vegyen részt a projektben, hiszen amikor elárulta miről van szó, mindenki azonnal igent mondott.

Jó érzés mindannyiunk számára, hogy segíthetünk

– emelte ki a méhész.

Olyan is volt, aki üvegeket ajánlott fel, amiket virágmézzel tölthetett meg a tizenöt önkéntes termelő. Az önkormányzat dolgozói és a helyi polgárőrök közreműködésével vállalták a méz kiszállítását. Az idősek nagy hálával fogadták az egészséges finomságot. Lovász Tibor polgármester szerint nagy önzetlenségre vall a felajánlás. A méz pedig segíthet az immunrendszer erősítésében, ami különösen fontos lehet ebben az időszakban.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

méhek

méhészet

méz

idősek

koronavírus