Lesújtó hír: brutális módon ölték meg a legendás magyar színészt

HelloVidék   
  Megosztom
Lesújtó hír: brutális módon ölték meg a legendás magyar színészt

Legismertebb szerepe után sokan csak Lópici Gáspárként emlegették, a karaktert a Keménykalap és krumpliorr című, 1978-as magyar filmben alakította. Szilágyi István gyilkosság áldozata lett.

82 évesen meghalt Szilágy István színész: megölték vasárnap reggel Budapesten, 17. kerületi otthonában. A Blikk úgy tudja,

A lap azt írja, a saját fia bántalmazta egy kalapáccsal. Korábban már elítélték súlyos testi sértésért, amit ugyancsak az apja ellen követett el.

A police.hu oldalon megjelent közlemény szerint Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába május 3-án 7 óra 34 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Budapesten a XVII. kerületi X. utcában, egy családi házban egy férfi bántalmazza apját. A rendőrök a helyszínen elfogták a bántalmazót, a 49 éves Sz. Pétert, majd szemlét tartottak és megállapították, hogy a férfi halálát idegenkezűség okozta. A BRFK Életvédelmi Osztálya Sz. Péter ellen emberölés bűntett gyanúja miatt indított eljárást.

Szilágyi Istvánt legismertebb szerepe után sokan csak Lópici Gáspárként emlegették, a karaktert a Keménykalap és krumpliorr című, 1978-as magyar filmben alakította. Szerepelt még többek között az Indul a bakterházban is, amiben ő volt a piócás ember, illetve sokan a Bors sorozat Sipos ura miatt emlékezhetnek rá.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

halálhír

gyászhír

színész

szilágyi istván

lópici gáspár