Hihetetlen: világháborús robbanótestek lapultak az import krumplik között

HelloVidék   
  Megosztom
Hihetetlen: világháborús robbanótestek lapultak az import krumplik között

Szerencsére a több mint 100 éves eszközök pirotechnikai anyagot már nem tartalmaztak, későbbi megsemmisítésre elszállították őket. Az akcióról képeket is megosztott a honvédség.

Normandiából származó import burgonyaszállítmányból kerültek elő feltételezett robbanótestek Dunaegyházán, számolt be a Magyar Honvédség 1. Honvéd Tűzszerész És Hadihajós Ezred közösségi oldalán. Posztjukban azt írják: alakulatuk katonái rendőrségi bejelentésre vonultak ki az érintett üzemi területre, ahol kiderült:

Szerencsére a több mint 100 éves eszközök pirotechnikai anyagot már nem tartalmaztak, későbbi megsemmisítésre elszállították őket.

Az akcióról képeket is megosztottak:

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

burgonya

krumpli

normandia

robbanótest

honvédség

dunaegyháza