Keresik a bankrablót: rengeteg pénzt kaphat a nyomravezető

HelloVidék   
  Megosztom
Keresik a bankrablót: rengeteg pénzt kaphat a nyomravezető

Egymillió forintos nyomravezetői díjat kap, aki pontos adatokkal rendelkezik a pécsi bankrablóról, amelyek segítségével a rendőrség azonosíthatja a férfit. A nyomravezető személyét bizalmasan kezelik - írja a 24.hu.

A portál információi szerint egymillió forint nyomravezetői díjat kap, aki segít elfogni a pécsi bakrablót, aki május 12-én ment be a Komlói úton egy pénzintézetbe, ahol az eddigi adatok szerint korábban is járt már. A férfi akkor is azt a ruhát viselte feltehetően, mint a fegyveres rablásnál.

Az is látszik a korábbi felvételen, hogy egy sötétkék poló van rajta, amelyen valószínűleg egy "Jordan" felirat van. A nyomozók megállapítása alapján mindkétszer feltehetően egy sötétszürke vagy sötétbarna túracipőt viselt.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője által kitűzött nettó 1 000 000 forintos nyomravezetői díj, annak fizethető ki, aki olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével azonosítható a bankrabló és bűnösségére a gyanú megalapozottá válik. Szükség esetén a tanú védelméről gondoskodnak, a nyomravezető személyét bizalmasan kezelik.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne most szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

pécs

bank

bankrablás