Több mint 1200-an adtak vért: ma ezeken a helyszíneken segíthetünk

MTI   
  Megosztom
Több mint 1200-an adtak vért: ma ezeken a helyszíneken segíthetünk

Több mint 1200-an adtak vért szerdán negyvennégy helyszínen országszerte. Csütörtökön 54 helyszínen szerveznek véradást. A legnagyobb, 15 egység vérre vonatkozó kérés a Debreceni Egyetem belgyógyászati osztályán fekvő egyik beteg gyógyulását segítette

Országszerte negyvennégy helyszínen több mint 1200-an adtak vért szerdán. Ohnsorge Éva, az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) véradásszervezője azt mondta, hogy a kórházaktól 609 egységre érkezett igény, ebből a legnagyobb, 15 egység vérre vonatkozó kérés a Debreceni Egyetem belgyógyászati osztályán fekvő egyik beteg gyógyulását segítette. Csütörtökön 54 helyszínen szerveznek véradást országszerte, a helyek és időpontok a www.ovsz.hu és a veradas.hu oldalon találhatók.

Címlapkép: Getty Images

KIHÚZNA A BAJBÓL 1 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Amennyiben 1 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidővel, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 20 093 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen Bank nyújtja (THM 7,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 20 126 forintos törlesztőt (THM 7,64%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

véradás

vér

kórház