Több mint 1200-an adtak vért: ma ezeken a helyszíneken segíthetünk

MTI   
  Megosztom
Több mint 1200-an adtak vért: ma ezeken a helyszíneken segíthetünk

Több mint 1200-an adtak vért szerdán negyvennégy helyszínen országszerte. Csütörtökön 54 helyszínen szerveznek véradást. A legnagyobb, 15 egység vérre vonatkozó kérés a Debreceni Egyetem belgyógyászati osztályán fekvő egyik beteg gyógyulását segítette

Országszerte negyvennégy helyszínen több mint 1200-an adtak vért szerdán. Ohnsorge Éva, az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) véradásszervezője azt mondta, hogy a kórházaktól 609 egységre érkezett igény, ebből a legnagyobb, 15 egység vérre vonatkozó kérés a Debreceni Egyetem belgyógyászati osztályán fekvő egyik beteg gyógyulását segítette. Csütörtökön 54 helyszínen szerveznek véradást országszerte, a helyek és időpontok a www.ovsz.hu és a veradas.hu oldalon találhatók.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

véradás

vér

kórház