Itt van a dátum: ekkor szűnhet meg Magyarországon a veszélyhelyzet

HelloVidék   
  Megosztom
Itt van a dátum: ekkor szűnhet meg Magyarországon a veszélyhelyzet

Varga Judit igazságügyi miniszter jelentette be közösségi oldalán a várható dátumot. A védekezés második szakaszában a hangsúlyt a munkahelyek megtartására, új munkahelyek teremtésére és a gazdaság újraindítására kell helyezni, írta.

Varga Judit igazságügyi miniszter közösségi oldalán írt többek között arról, mikor szüntetik meg Magyarországon a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzetet.

Ma benyújtásra kerül az Országgyűléshez az a törvényjavaslat, amellyel az Országgyűlés felhívja a kormányt, hogy szüntesse meg a veszélyhelyzetet. A törvény elfogadásával, számtalan európai országnál jóval előbb, várhatóan június 20-án a veszélyhelyzet kivezetésre kerül Magyarországon

- áll a posztban. Varga Judit azt is hozzátette, hogy a védekezés második szakaszában a hangsúlyt a munkahelyek megtartására, új munkahelyek teremtésére és a gazdaság újraindítására kell helyezni.

A teljes bejegyzés itt olvasható:

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

veszélyhelyzet

varga judit