A vidéki Magyarországon találta meg új otthonát Bódi Sylvi:ezzel tölti napjait

HelloVidék   
  Megosztom
A vidéki Magyarországon találta meg új otthonát Bódi Sylvi:ezzel tölti napjait

Élete egyik legboldogabb és legnyugodtabb időszakát éli Bódi Sylvi. A modell a koronavírus miatt hónapokkal ezelőtt hazatért Magyarországra, és rögtön vidékre utazott, ahol rengeteget változott - írta meg a Ripost.

Ahogy a portál írja, egyáltalán nem hiányzik neki Budapest állandó nyüzsgése. A korábban sokat bulizó, drága ruhákban pózoló Sylvi gyökeresen megváltozott az elmúlt évekbn. Most pedig természetközeli életmódot él, nem érdekli a nyüzsgés csillogás, és minderre még inkább ráerősített a karantén időszaka.

Gondolkoztam. Sokat gondolkoztam. Elhúztam vidékre és élvezem a lassú életet. Rengeteg időt töltöttem a kertben. Nem napozással, hanem kerti munkával. Elültettem kb. 200 db növényt, ástam, kapáltam, gereblyéztem. A vízhólyagot nem visszatartó erőként éltem meg, hanem büszkeséggel viseltem. Nem bírja a paraszt a szántást... Sebaj, majd belejön! Megtanultam jól szőlőt metszeni. Beszereztem gombazsákot és termesztek magamnak laskagombát. Felfedeztem,hogy engem milyen boldogsággal tölt el, ha a földdel és növényekkel foglalkozom. Ez most az új “óceánom”. Ebben bontakozik ki a természetközeli énem

- fogalmazott az Instagramon közzétett bejegyzésében Sylvi.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sokan kérdeztétek mit csináltam a karantén ideje alatt. Vegyük elöbb sorba azt,amit nem csináltam: Nem paráztam,nem rettegtem. Nem néztem híreket. Nagyon keveset posztoltam.Kimondottan jót tett a közérzetemnek,hogy minimálisra csökkentettem a közösségi médián töltött időt. Annyira keveset lógtam a telefonomon,hogy biztosan tudom, hogy nekem nem kell az 5G,de a sehány G se igazán...Komolyan megfordult a fejemben az is,hogy a mobilomtól is megszabadulnék... Nem raktároztam be lisztből,cukorból. Helyette inkább a fehérjepor,vitamin és táplálékkiegészítő készleteimet töltöttem fel. Nem agonizáltam azon,hogy “Jajj mikor utazhatok megint”.Utaztam már eddigi életem során bőven eleget.Jó itthon. Amit viszont csináltam: Gondolkoztam.Sokat gondolkoztam. Elhúztam vidékre és élvezem a lassú életet. Rengeteg időt töltöttem a kertben.Nem napozással,hanem kertimunkával. Elültettem kb.200db növényt,ástam, kapáltam,gereblyéztem.A vízhólyagot nem visszatartó erőként éltem meg,hanem büszkeséggel viseltem.Nem bírja a paraszt a szántást...Sebaj, majd belejön! Megtanultam jól szőlőt metszeni. Beszereztem gombazsákot és termesztek magamnak laskagombát. Felfedeztem,hogy engem milyen boldogsággal tölt el,ha a földdel és növényekkel foglakozom.Ez most az új “óceánom”.Ebben bontakozik ki a természetközeli énem.Ráadásul biztonságot ad számomra,hogy képes vagyok megtermelni magamnak azokat az alapanyagokat,amikkel önmagamat táplálom.Így nem függök boltok nyitvatartásától sem és pontosan tudom mi kerül a szervezetembe. Új célokat tűztem ki.A teljesség igénye nélkül néhány:veteményes kialakítása,saját tyúkjaim lesznek,elmélyülök a zöldség-gyümölcs termesztésszel kapcsolatos ismeretekben,igyekszem minél többet megtudni a témáról. Tisztáztam magamban az alábbiak fogalmát:vágyak és szükségletek.Inkább az utóbbira koncentráltam.Mindannyiunkat túlontúl a vágyaink vezéreltek az elmúlt időben és ez nem biztos,hogy helyes út... Sokat olvastam. Megfigyeltem magamon,hogy mennyivel kiegyensúlyozottabb,boldogabb vagyok vidéken.Hozzám az egyszerü,falusi élet közelebb áll,mint a pörgös fővárosi.Itt könnyebb megtalálni önmagamat és a tisztább környezetben a lelkem és a gondolataim is kitisztulnak... ?

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés,

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

bódi sylvi

modell

járvány

vidék

vidéki élet