Kiderült: hivatalosan ennyi koronavírusost regisztráltak Érden

HelloVidék   
  Megosztom
Kiderült: hivatalosan ennyi koronavírusost regisztráltak Érden

Az is kiderült, hogy a 70 ezres városban a járvány kezdete óta 80 PCR-vizsgálatot végeztek. Az adatokat Érd polgármestere kérte ki.

Kikérte városa adatait Érd polgármestere, Csőzik László. A május 12-én elküldött megkeresésre két hét után, kedden meg is érkezett a válasz, írja a 24.hu. Az Országos Szakmai Információs Rendszerben május 24-én éjfélig regisztrált bejelentések és laboratóriumi eredmények alapján

Az országos tiszti főorvos által szignált levél további részleteket nem közölt a fertőzöttekkel kapcsolatban. Az is kiderült a levélből, hogy a 70 ezres városban a járvány kezdete óta 80 PCR-vizsgálatot végeztek.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

érd

koronavírus-fertőzött