Kiderült: hivatalosan ennyi koronavírusost regisztráltak Érden

HelloVidék   
  Megosztom
Kiderült: hivatalosan ennyi koronavírusost regisztráltak Érden

Az is kiderült, hogy a 70 ezres városban a járvány kezdete óta 80 PCR-vizsgálatot végeztek. Az adatokat Érd polgármestere kérte ki.

Kikérte városa adatait Érd polgármestere, Csőzik László. A május 12-én elküldött megkeresésre két hét után, kedden meg is érkezett a válasz, írja a 24.hu. Az Országos Szakmai Információs Rendszerben május 24-én éjfélig regisztrált bejelentések és laboratóriumi eredmények alapján

Az országos tiszti főorvos által szignált levél további részleteket nem közölt a fertőzöttekkel kapcsolatban. Az is kiderült a levélből, hogy a 70 ezres városban a járvány kezdete óta 80 PCR-vizsgálatot végeztek.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

érd

koronavírus-fertőzött