Stohl András nyitotta meg a kecskeméti népkonyhát: vallomást tett a színész

HelloVidék   
  Megosztom
Stohl András nyitotta meg a kecskeméti népkonyhát: vallomást tett a színész

Az újranyitás keretében rendezett beszélgetés során elmondta, már a harmadik alkalommal látogatott el a Wojtyla Barátság Központba. A sorsközösség tagjai kedden térhettek be újra az ebédlőbe, és ismét helyben fogyaszthatták el az ebédjüket.

Stohl András nyitotta meg kedden, rövid színi produkció keretében a kecskeméti Wojtyla Barátság Központ népkonyháját, számol be a Baon.hu. Az elmúlt hetekben a rászorulók ételesben, az épület előtt vehették át minden nap a meleg ételt. A sorsközösség tagjai kedden térhettek be újra az ebédlőbe, és ismét helyben fogyaszthatták el az ebédjüket. Az újranyitás keretében rendezett beszélgetés során a színművész elmondta, már a harmadik alkalommal látogatott el a Wojtylába.

Rengeteg szeretetet kaptam a sorsközösségtől, így nem is volt kérdés számomra, hogy 2012-ben a börtön után ide vezessen az egyik első utam. Még csomagot is kaptam a börtönben karácsonyra a wojtylásoktól, ami hatalmas ajándék volt számomra, hiszen tudom, hogy milyen nehéz helyzetben éltek és mégis gondoltak rám

– emlékezett vissza a színész.

Stohl András a karanténban töltött időszakról elmondta: a színészeknek nagy gondot jelentett a karantén, hiszen bezártak a színházak, nincs munka. Szerencsére ő több lábon áll, annak pedig örült, hogy a családjával több időt tudott tölteni.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kecskemét

népkonyha

stohl andrás

wojtyla barátság központ