Stohl András nyitotta meg a kecskeméti népkonyhát: vallomást tett a színész

HelloVidék   
  Megosztom
Stohl András nyitotta meg a kecskeméti népkonyhát: vallomást tett a színész

Az újranyitás keretében rendezett beszélgetés során elmondta, már a harmadik alkalommal látogatott el a Wojtyla Barátság Központba. A sorsközösség tagjai kedden térhettek be újra az ebédlőbe, és ismét helyben fogyaszthatták el az ebédjüket.

Stohl András nyitotta meg kedden, rövid színi produkció keretében a kecskeméti Wojtyla Barátság Központ népkonyháját, számol be a Baon.hu. Az elmúlt hetekben a rászorulók ételesben, az épület előtt vehették át minden nap a meleg ételt. A sorsközösség tagjai kedden térhettek be újra az ebédlőbe, és ismét helyben fogyaszthatták el az ebédjüket. Az újranyitás keretében rendezett beszélgetés során a színművész elmondta, már a harmadik alkalommal látogatott el a Wojtylába.

Rengeteg szeretetet kaptam a sorsközösségtől, így nem is volt kérdés számomra, hogy 2012-ben a börtön után ide vezessen az egyik első utam. Még csomagot is kaptam a börtönben karácsonyra a wojtylásoktól, ami hatalmas ajándék volt számomra, hiszen tudom, hogy milyen nehéz helyzetben éltek és mégis gondoltak rám

– emlékezett vissza a színész.

Stohl András a karanténban töltött időszakról elmondta: a színészeknek nagy gondot jelentett a karantén, hiszen bezártak a színházak, nincs munka. Szerencsére ő több lábon áll, annak pedig örült, hogy a családjával több időt tudott tölteni.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kecskemét

népkonyha

stohl andrás

wojtyla barátság központ