Kiürítettek egy társasházat Baján: veszélyes gránátot találtak a kertjében

MTI   
  Megosztom
Kiürítettek egy társasházat Baján: veszélyes gránátot találtak a kertjében

Kiürítettek egy társasházat Baján, mert egy szovjet gyártmányú repesz-aknavető gránátot találtak a kertjében. A gránátot később a tűzszerészek elszállították és megsemmisítették.

Szovjet gyártmányú repesz-aknavető gránát miatt ürítettek ki egy társasházat Baján vasárnap délelőtt. Gajdos Milán, a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje elmondta: a bajai Szabadság utca egyik társasházának kertjében földmunka közben találtak egy robbanótestet, amelyről a helyszínre érkező tűzszerészek megállapították, hogy egy 5 centiméter átmérőjű szovjet gyártmányú repesz-aknavető gránát.

A szovjet gyártmányú repesz-aknavető gránátot később a tűzszerészek elszállították és megsemmisítették. A kilőtt állapotú, éles gyújtószerkezettel rendelkező robbanótest állapota a mielőbbi intézkedést indokolta, ezért a tűzszerészek elszállították, és Baja határában megsemmisítették. A kommunikációs tiszt azt is elmondta, hogy a gránát miatt kiürített hét társasházi lakásba visszatérhettek a lakók.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 40 156 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 7,85%), de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank 39 988 forintos törlesztőt (THM 7,86%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

gránát

baja