Ettől szenved most a legjobban Törőcsik Mari: bezárkózva él falusi otthonában

HelloVidék   
  Megosztom
Ettől szenved most a legjobban Törőcsik Mari: bezárkózva él falusi otthonában

A Kossuth-nagydíjas, 84 éves színművésznő egyedül érzi magát, nagyon megviselte a koronavírus-járvány elmúlt időszaka. Nehezen viseli, hogy nem látogathatják a szerettei, a barátai.

A falusi otthonában, Velemben élő Törőcsik Marit nagyon megviselte a koronavírus-járvány elmúlt időszaka. A Kossuth-nagydíjas, 84 éves színművésznő egyedül érzi magát, írja a Blikk. A lapnak Jordán Tamás nyilatkozott, akit évtizedes barátság fűz Törőcsik Marihoz. Elmondta: minden héten felhívja legalább egyszer, korábban pedig heti rendszerességgel látogatta. Legutóbbi beszélgetésük alkalmával kiderült, nagyon szenved attól, hogy nem látogathatják a szerettei, a barátai.

Annyit elmondhatok, hogy Mari egészségi állapota változatlan. Gyengécskének érzi magát, ezért nem is nagyon hagyja el a nappaliszobát, de nem történt semmi, ami miatt különösebben aggódni kellene érte. Az időjárási frontokat nehezen viseli, de semmiben sem szenved hiányt. Gondozói váltásban vigyáznak rá

- mondta Jordán Tamás.

Törőcsik Mari és egykori férje, Maár Gyula filmrendező 47 éve vett házat a Vas megyei községben. A család később visszatelepült a fővárosba, de Velem maradt a menedékhelyük, és 2008 októberi agyvérzését követően ezért is döntött úgy a színésznő, hogy a szép emlékek helyszínére visszatér. 2018-ban a falu díszpolgárává avatták.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

törőcsik mari

velem

koronavírus

koronavírus-járvány