Ennek sokan fognak örülni: véget ért a tilalom a Balatonon

HelloVidék   
  Megosztom
Ennek sokan fognak örülni: véget ért a tilalom a Balatonon

Június 15-től többek között a harcsa és a compó fogási tilalmi ideje is véget ért, így ebben a hónapban így már csak a kősüllő fogási tilalma maradt érvényben a Balaton vízrendszerén.

A Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. tette közzé oldalán, június 17-én munkatársaik felszedték a Nyugati-övcsatornán, a Kéthelyi-híd felett korábban elhelyezett mobil halrácsot. Ez azért történt, mert június 15-én véget értek a Balatoni Horgászrend 7. pontjában szereplő, a Keleti-bozót-csatornára és a Nyugati-övcsatornára vonatkozó tilalmak.

Szintén június 15-éhez kötődik, hogy véget ért a harcsa és a compó fogási tilalmi ideje is. Június hónapban így már csak a kősüllő fogási tilalma maradt érvényben a Balaton vízrendszerén, amelyre június 30-ig még figyelniük kell a horgászoknak, írják.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

balaton

horgászat

tilalom

fogási tilalom

harcsa

compó

kősüllő

ponty