Nyaralás közben lett rosszul Bálint gazda: felesége felidézte az utolsó pillanatokat

HelloVidék   
  Megosztom
Nyaralás közben lett rosszul Bálint gazda: felesége felidézte az utolsó pillanatokat

Siófokon lett rosszul, ott került kórházba, majd egy főváros-közeli intézménybe szállították. Családja abban reménykedett, hogy jobban lesz, de sajnos nem így történt.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, meghalt Bálint György, azaz az ország Bálint gazdája. A Blikk azt írja, Siófokon lett rosszul, ott került kórházba, majd egy főváros-közeli intézménybe szállították. Családja remélte, jobban lesz, de tüdőgyulladást kapott, amit idős szervezete már nem tudott leküzdeni.

Bánó András televíziós újságíró Bálint Gazda, a százéves kertész címmel írt könyvet tavaly az ország kedvenc kertészével közösen, a közelmúltban találkoztak újra. A lap megkeresésére azt nyilatkozta, kitűnő állapotban találta az idős szakembert, ugyanakkor aggódott, amikor arról értesült, hogy Bálint gazda kórházba került. Mint mondta, amikor megtudta, hogy tüdőgyulladással kezelik, felkészült a legrosszabbra.

Gyuri bácsi felesége, Antónia is megszólalt: abban bízott, hogy férje a héten már otthon lesz.

A múlt héten utaztunk Siófokra, a nyaralóba, ahogy odaértünk, Gyurka rosszul lett. Azonnal a helyi kórházba vittük, néhány nap után pedig másik intézménybe szállították. Reméltük, a héten már hazajöhet, a vitalizáló kezelés, a gyógyszerek segítenek, de sajnos nem így lett, tüdőgyulladást kapott. A család még el tudott búcsúzni tőle, majd csendesen elaludt

- idézte fel az utolsó pillanatokat.

Címkép: Bálint gazda Youtube-csatornája

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

bálint gazda

bálint györgy

gyász

gyászhír

haláleset