Földrengés rázta meg Baranya megyét: mutatjuk a részleteket

HelloVidék   
  Megosztom
Földrengés rázta meg Baranya megyét: mutatjuk a részleteket

A Richter-skála szerinti 3,5-es magnitúdójú földrengést mértek péntek este 19 órakor Baranyában. A föld a horvát-magyar határ közelében mozdult meg, de több baranyai településen észlelték - írja a BAMA.

A portál szerint a Richter-skála szerinti 3,5-es magnitúdójú földrengést mértek péntek este 19 órakor Baranyában. A Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatórium szeizmológusa a lappal közölte, hogy a horvát-magyar határ közelében mozdult meg a föld. A rengést több baranyai településen észlelték: Pécsen, Baksán, Bogádmindszenten.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

földrengés

föld

baranya

baranya megye