Újabb vidéki nagyvárosban indul el a Spar online bevásárlás: de van egy kis csavar

HelloVidék   
  Megosztom
Újabb vidéki nagyvárosban indul el a Spar online bevásárlás: de van egy kis csavar

A vásárlók heti hat napon keresztül, hétfőtől péntekig 10 órától 20 óráig, szombaton pedig 10 órától 18 óráig kétórás idősávokban vehetik át az online leadott rendelést. A személyes átvétel 150 forint költséggel jár, míg 25 000 forint feletti rendelés esetén a szolgáltatás ingyenes.

Drive-In átvétellel Tatabánya is csatlakozik a SPAR online shophoz. Az üzletlánc Komárom-Esztergom megyeszékhelyének INTERSPAR áruházától idén július 2-ától már a webshopon keresztül is lehet vásárolni és az összekészített termékeket személyes átvétellel haza vinni. A modern és kényelmes szolgáltatás ugyanazt a széles árukínálatot ugyanazon az áron biztosítja, mint bármelyik üzletük.

Vállalatunk online shop szolgáltatása és annak Drive-In átvételi lehetősége egyre növekvő népszerűségnek örvend Budapesten és közel félszáz környező településen. A bevezetés óta eltelt egy évben kiderült – igazolva az előzetes kutatásainkat –, hogy a főváros-közeli Tatabányán kimagasló igény mutatkozik erre a szolgáltatásra. A megyeszékhely hipermarket üzlete 2018-as újjáépítésénél már ezért is vettük figyelembe, hogy az áruház alkalmas legyen a modern vásárlási forma támogatására. Az idén nyáron induló új szolgáltatás tíz munkatárssal kezdi meg működését Tatabányán

– mondta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

Az üzletlánc közel egymilliárd forintos fejlesztése révén tavaly május 6-án elindult az online shop. A vállalat a folyamatos beruházásaival arra törekszik, hogy a fogyasztói igényeknek a legmagasabb szinten megfeleljen és a lehető legrugalmasabb szolgáltatást biztosítsa számukra.

A Komárom-Esztergom megyei székhely INTERSPAR áruháza csatlakozásával egy újabb város és vonzáskörzetének lakói élvezhetik a modern és kényelmes vásárlási formát. A pesterzsébeti, diósdi és a szentendrei áruházakban való bevezetést követően, a vásárlók július 2-ától a tatabányai hipermarketben is élhetnek a Drive-In átvétel lehetőségével. A tatabányai hipermarketben személyes áruházi átvételt biztosító új Drive-In szolgáltatás során

Fontos újdonság, hogy Tatabányán válik elérhető elsőként az online shop égisze alatt az úgynevezett aznapi áruátvétel: amennyiben a vásárló délelőtt 10 óráig leadja megrendelését, akkor még aznap, 14 óra után át is veheti azt.

Az online shop széles kínálatában minden termék szerepel, ami kapható egy hipermarketben is, és azzal azonos árakon szerezhető be a mintegy 20 ezer árucikk. A szolgáltatás bármilyen platformon elérhető, éppúgy fut okostelefonon és tablet eszközökön, mint asztali számítógépeken.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

spar

interspar

online vásárlás

drive-in

bevásárlás

tatabánya