Kész, vége! Betilthatják az alkoholfogyasztást a Balaton parti nagyvárosban

HelloVidék   
  Megosztom
Kész, vége! Betilthatják az alkoholfogyasztást a Balaton parti nagyvárosban

Betiltanák Siófokon az utcai alkoholfogyasztást: a balatoni város egész területén elrendelnék a közterületi alkoholfogyasztási tilalmat és az árusítást is szabályoznák.

A népszerű balatoni város polgármestere egy hosszabb bejegyzésben közölte, hogy betiltaná az alkoholfogyasztást az utcákon, hogy minél kevesebb részeg szabaduljon rá a buliközpontra.

Siófok egész területére rendelnénk el közterületi (utcákon, tereken, vízparti sétányokon) alkoholfogyasztási tilalmat. Próbáljuk elérni azt, hogy sem a parkjainkban itt-ott részegen fetrengő hajléktalanok, sem pedig a mindennapokból "kiszabaduló" ifjak, következmények nélkül vedeljenek a közterületeinken

– foglalta össze Lengyel Róbert az egyik javaslatot.

Korlátoznák az alkoholárusítást is, hogy ne lehessen bármikor, korlátlanul felszerelkezni az italokkal.

Korlátoznánk a kereskedelmi üzletekben (tehát nem a vendéglátóhelyeken, hanem a boltokban) az éjszakai órákban történő, jelenleg korlátlan alkoholvásárlást. Elég abból is, hogy éjjel suhancok, vagy épp hajléktalanok a boltok polcairól tömegével veszik az olcsóbb sört, kommersz italokat, majd azok egy részét ismét csak az utcán közlekedve, óbégatva vedelik, az üres dobozokat meg üvegeket szanaszét dobálva

- fogalmazott.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

siófok

balaton

alkohol

szabály