Ebben a vidéki nagyvárosban lesz ma szúnyogirtás: ideje volt!

HelloVidék   
  Megosztom
Ebben a vidéki nagyvárosban lesz ma szúnyogirtás: ideje volt!

Jó hír a szolnokiaknak: végre elindul a szúnyoggyérítés a településen és ha az időjárás sem szól közbe, hamarosan kevesebb vérszívó hemzseghet majd a városban.

Elindul a szúnyoggyérítés Szolnokon a város hivatalos Facebookoldalán közölt információk alapján. Szolnok Megyei Jogú Város területén 2020. július 8. napján (tartaléknap: 2020. 07. 09. 10. 11.) 600 ha-on földi melegköd- képzést és 2020. július 09. napján (tartaléknap: 2020. 07. 10. 11.) légi biológiai védekezést folytatnak az időjárás függvényében.

A helyiek reménykednek, hogy nem szól közbe az időjárás, mert ahogy az ország több területén, Szolnokon is nyüszögnek a vérszívók.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

szúnyog

szúnyoggyérítés

szúnyogirtás