Most érkezett: pozitív lett a győri Audi alkalmazottjának a koronavírus tesztje

MTI   
  Megosztom
Most érkezett: pozitív lett a győri Audi alkalmazottjának a koronavírus tesztje

Pozitív lett a győri Audi-gyár egyik alkalmazottjának a koronavírus tesztje. A cég hivatalos válasza szerint a teszt eredménye június 27-én vált ismertté és munkatársuk jelenleg a hatóság által elrendelt otthoni karanténban van - írja az Index.

A portál értesülései szerint pozitív lett a győri Audi-gyár egyik alkalmazottjának koronavírus tesztje. A cég hivatalos válasza alapján a teszt eredménye június 27-én vált ismertté.

Tudomásunk szerint munkatársunk tünet- és panaszmentes, jelenleg a hatóság által elrendelt otthoni karanténban van. A kontaktkutatást a hatóság a járványügyi eljárásrendnek megfelelően elvégezte. A járványügyi hatóság hivatalból karantént további munkatársaknak nem tartott szükségesnek. Nincs tudomásunk más fertőzött kollégáról

- állt a cég írásos válaszában.

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

győr

audi

audi gyár

koronavírus