Egyre több helyen érhető el a kedvelt szolgáltatás: már ezeken a településeken is használhatjuk

HelloVidék   
  Megosztom
Egyre több helyen érhető el a kedvelt szolgáltatás: már ezeken a településeken is használhatjuk

A DIGI ütemezett hálózatépítési stratégiájának köszönhetően hétről hétre bővül a lefedett területek listája. Most újabb 32 településen tette elérhetővé mobil telekommunikációs szolgáltatásait a cég.

Újabb 32 településen tette elérhetővé mobil telekommunikációs szolgáltatásait a DIGI, így összesen már 579 városban és községben tesztelhetik a DIGIMobil szolgáltatást a cég ügyfelei. A DIGI ütemezett hálózatépítési stratégiájának köszönhetően hétről hétre bővül a lefedett területek listája és ma már több mint ötszáz településen érhető el a DIGIMobil szolgáltatás. A mobilszolgáltatásba újonnan bekapcsolt lakott területek:

A DIGI – a hazai távközlési piac meghatározó szolgáltatója – 2019. május végén indította el mobilszolgáltatásait. Az azóta eltelt időszakban a települések számát tekintve megháromszorozta, az elérhető lakosságot tekintve 50 százalékkal növelte a lefedettségi területeket a társaság. A DIGI az egyéves mobilszolgáltatás születésnapján jelentette be, hogy mobil tarifacsomagját 2020. december 31-ig továbbra is változatlanul kedvező feltételekkel kínálja ügyfelei részére. Ezzel egyúttal a vállalat a mobilhálózat fejlesztésének második fázisába lépett, olyan területek lefedettségét bővítve, amelyeken korábban nem volt elérhető szolgáltatás, s az élvonalbeli technológia megoldásokkal a minőség további javulását, valamint a már meglévő hálózat sűrűségét növeli.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

digi

hálózat

bővítés