Elhunyt a baranyai mintafalu polgármestere: mutatjuk a részleteket

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Elhunyt a baranyai mintafalu polgármestere: mutatjuk a részleteket

Elhunyt Bogdán László, a Baranyai megyei Cserdi független polgármestere. A kis falut sikertörténetté emelő polgármester egyes információk szerint önkezével vetett véget életének. A rendőrség vizsgálja a körülményeket.

Elhunyt Bogdán László, a Baranyai megyei Cserdi független polgármestere. Papp Gizella, a Bicsérdi Közös Önkormányzati Hivatal bodai kirendeltségének munkatársa elmondta, kedd reggel értesültek a polgármester haláláról, de további részleteket a család kérésére nem közölt.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI érdeklődésére azt közölte, a haláleset körülményeit a Szigetvári Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja. A Hírklikk információi szerint a falut sikertörténetté emelő polgármester önkezével vetett véget életének.

Bogdán László 1974-ben született Pécsett. Apja bányászként dolgozott. Gyermekkorában költöztek családjával Cserdibe. Miután anyagi okokból nem tanulhatott tovább, saját magát képezte, fejlesztette. 2002-ben független jelöltként lett Cserdi alpolgármestere, 2006 óta pedig polgármestere, ahol vezetésével egy mintafalu jött létre.

Polgármestersége alatt, az addig nagyon rossz bűnügyi statisztikákat felmutató faluban gyakorlatilag megszűnt a bűnözés. 2015 óta Magyarország tehetséggondozó nagykövete volt. Bogdán a cigányságért tett lépéseiért nemrég vehette át a Wallenberg díjat

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

cserdi

polgármester

halál

bogdán lászló

cigányság