Ilyet még nem láttunk: elképesztően furcsa épületet árulnak a magyarok kedvenc kirándulóhelyén

HelloVidék   
  Megosztom
Ilyet még nem láttunk: elképesztően furcsa épületet árulnak a magyarok kedvenc kirándulóhelyén

A magyarok egyik kedvenc kirándulóhelyén kínálják eladásra a szokatlan külsejű üdülőket. A szokatlan épületegyüttest Markovecz Imre Kossuth-díjas magyar építész, a magyar organikus építészert egyik képviselője tervezett.

A magyarok egyik kedvenc kirándulóhelyén Dobogókő csendes, mégis központi helyén kínálják eladásra a szokatlan külsejű üdülőket. A szokatlan épületegyüttest Markovecz Imre Kossuth-díjas magyar építész, a magyar organikus építészert egyik képviselője tervezett az 1618 négyzetméteres telekre. A két különálló üdülő kétszintes (182+62 négyzetméter). A 60 százalékos készültségig kivitelezett épületegyüttesben a válaszfalak még nem lettek kialakítva, így igény és a tervek adta lehetőségek szerint építhetőek meg, mivel a teljes tervdokumentáció az édeklődő rendelkezésére áll. Az organikus építészet lenyűgöző formavilágát mutató egyedülálló üdülők 64,9 millió forintért vásárolhatók meg.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

ingatlan

épület

dobogókő