Több mint száz család veszítheti el az otthonát: rémes dolog történt a lakásaikkal

HelloVidék   
  Megosztom
Több mint száz család veszítheti el az otthonát: rémes dolog történt a lakásaikkal

Elárvereznek két lakóparkot, így több mint száz család bukhatja el lakását és az arra befizetett tízmilliókat Veresegyházán. Van aki a teljes vételárat kifizette és már szinte az összes lakást eladták - derült ki az RTL Híradójából.

Elárvereznek két lakóparkot, így több mint száz család bukhatja el lakását és az arra befizetett tízmilliókat Veresegyházán - derült ki az RTL Klub Híradójából. Van aki a teljes vételárat kifizette és már szinte az összes lakást eladták. A lakóparkokat ugyanaz építési vállalkozó építette. A hozzá köthető cég pedig több mint 2 milliárd forint hitelt vett fel, amit nem törlesztett.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

lakópark

ingatlan

veresegyház