Újabb településen ütötte fel a fejét a koronavírus: mindenkit figyelmeztet a polgármester

HelloVidék   
  Megosztom
Újabb településen ütötte fel a fejét a koronavírus: mindenkit figyelmeztet a polgármester

Az illetékes hatóságok a megfelelő óvintézkedéseket megtették, áll a polgármester által kiadott közleményben. Felhívta a figyelmet a maszkviselés és a védőtávolság betartására is.

Kiss Attila, Hajdúböszörmény polgármestere július 21-én, kedden felhívást tett közzé a város honlapján, amit a Haon.hu szúrt ki. A közlemény szerint

Hajdúböszörmény Város Önkormányzata nem kap hivatalos értesítést a városunkban lévő, koronavírussal fertőzött betegek számát illetően, azonban tudomásunkra jutott, hogy sajnálatos módon Hajdúböszörményben is megjelent a COVID - 19 vírus. Éppen ezért kérek mindenkit, hogy a járványhelyzetre való tekintettel legyünk körültekintőek és tartsuk be az érvényben lévő szabályokat, ahogyan tettük ezt tavasszal is: viseljünk maszkot és tartsuk a védőtávolságot

- hívta fel a figyelmet a polgármester, aki azt is hozzátette: az illetékes hatóságok a megfelelő óvintézkedéseket megtették. "Vigyázzunk idős és beteg embertársainkra, vigyázzunk felelősségteljesen egymásra!", zárta szavait.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

hajdúböszörmény

fertőzés

polgármester