Újabb településen ütötte fel a fejét a koronavírus: mindenkit figyelmeztet a polgármester

HelloVidék   
  Megosztom
Újabb településen ütötte fel a fejét a koronavírus: mindenkit figyelmeztet a polgármester

Az illetékes hatóságok a megfelelő óvintézkedéseket megtették, áll a polgármester által kiadott közleményben. Felhívta a figyelmet a maszkviselés és a védőtávolság betartására is.

Kiss Attila, Hajdúböszörmény polgármestere július 21-én, kedden felhívást tett közzé a város honlapján, amit a Haon.hu szúrt ki. A közlemény szerint

Hajdúböszörmény Város Önkormányzata nem kap hivatalos értesítést a városunkban lévő, koronavírussal fertőzött betegek számát illetően, azonban tudomásunkra jutott, hogy sajnálatos módon Hajdúböszörményben is megjelent a COVID - 19 vírus. Éppen ezért kérek mindenkit, hogy a járványhelyzetre való tekintettel legyünk körültekintőek és tartsuk be az érvényben lévő szabályokat, ahogyan tettük ezt tavasszal is: viseljünk maszkot és tartsuk a védőtávolságot

- hívta fel a figyelmet a polgármester, aki azt is hozzátette: az illetékes hatóságok a megfelelő óvintézkedéseket megtették. "Vigyázzunk idős és beteg embertársainkra, vigyázzunk felelősségteljesen egymásra!", zárta szavait.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

hajdúböszörmény

fertőzés

polgármester