Újabb településen ütötte fel a fejét a koronavírus: mindenkit figyelmeztet a polgármester

HelloVidék   
  Megosztom
Újabb településen ütötte fel a fejét a koronavírus: mindenkit figyelmeztet a polgármester

Az illetékes hatóságok a megfelelő óvintézkedéseket megtették, áll a polgármester által kiadott közleményben. Felhívta a figyelmet a maszkviselés és a védőtávolság betartására is.

Kiss Attila, Hajdúböszörmény polgármestere július 21-én, kedden felhívást tett közzé a város honlapján, amit a Haon.hu szúrt ki. A közlemény szerint

Hajdúböszörmény Város Önkormányzata nem kap hivatalos értesítést a városunkban lévő, koronavírussal fertőzött betegek számát illetően, azonban tudomásunkra jutott, hogy sajnálatos módon Hajdúböszörményben is megjelent a COVID - 19 vírus. Éppen ezért kérek mindenkit, hogy a járványhelyzetre való tekintettel legyünk körültekintőek és tartsuk be az érvényben lévő szabályokat, ahogyan tettük ezt tavasszal is: viseljünk maszkot és tartsuk a védőtávolságot

- hívta fel a figyelmet a polgármester, aki azt is hozzátette: az illetékes hatóságok a megfelelő óvintézkedéseket megtették. "Vigyázzunk idős és beteg embertársainkra, vigyázzunk felelősségteljesen egymásra!", zárta szavait.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

hajdúböszörmény

fertőzés

polgármester