Koronavírus-gyanú: karanténba kerültek a táborozó gyerekek ebben a vidéki városban

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus-gyanú: karanténba kerültek a táborozó gyerekek ebben a vidéki városban

A budapesti általános iskolások egyik nevelője rosszul érezte magát, aztán kiderült, hogy az édesapjánál kimutatták a vírust. Sok szülő azonnal elindult a gyerekéért a táborba, pedig azt kérték, hogy ezt ne tegyék.

Koronavírus-gyanú miatt karanténba kerültek táborozó gyerekek a Békés megyei Sarkadon, hangzott el az RTL Klub híradójában.

A nő szobatársával együtt visszautazott Budapestre és gyorsított eljárásban tesztelték. Azóta már kiderült, hogy nem kapta el a vírust, bár köhögésről és hőemelkedésről számolt be. Sok szülő azonnal elindult a gyerekéért a táborba, pedig azt kérték, hogy ezt ne tegyék.

Mint kiderült, 20 éve mindig itt rendezik a 18. kerületi felsősöknek a vízitábort. A mostani turnussal 45 gyerek érkezett 6 kísérővel.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

tábor

sarkad