Jégeső és forróság jön egyszerre: ezekben a megyékben most mindkettőre figyelmeztetnek

MTI   
  Megosztom
Jégeső és forróság jön egyszerre: ezekben a megyékben most mindkettőre figyelmeztetnek

Az esti órákra fokozatosan megszűnnek a zivatarok. Szerdán főként a déli tájakon haladhatja meg a napi középhőmérséklet a 25 Celsius-fokot.

Éjszaka északnyugat felől gyenge hidegfront érte el az országot, ezzel együtt több megyére a hőség, illetve zivatarveszély adott ki figyelmeztetéseket az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdára. Jelzésük szerint

A hidegfront hatására szerda reggelig az északi határvidéken néhol, szerdán napközben főleg az északi megyékben elszórtan alakulhatnak ki zivatarok, amelyeket jégeső, illetve viharos széllökés kísérhet.

Az északkeleti tájakon heves - nagyobb méretű jéggel, illetve károkozó (90 kilométer/órásnál is erősebb) széllökésekkel járó - zivatarok is kialakulhatnak. Az esti órákra fokozatosan megszűnnek a zivatarok.

Azt írták: szerdán főként a déli tájakon haladhatja meg a napi középhőmérséklet a 25 Celsius-fokot. Az előrejelzés szerint a minimumhőmérséklet 15-21, a maximumhőmérséklet 27-34 fok között alakul szerdán.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

időjárás

hőség

zivatar

jégeső