Elkapták a balatoni fosztogatót: garázsában halmozta fel a milliós értékű szajrét

HelloVidék   
  Megosztom
Elkapták a balatoni fosztogatót: garázsában halmozta fel a milliós értékű szajrét

Az eljárás során egy 55 éves veszprémi lakos került a hatóság látókörébe. A balatonalmádi nyomozók házkutatást tartottak, az értéktárgyak lefoglalásával több mint egymillió forintos kár térült meg.

A balatonalmádi nyomozókkal együttműködve pont kerülhet egy nagy értékű lopás ügyének végére, írja az Infostart a rendőrség közleménye alapján. A nyomozás adatai alapján az akkor még ismeretlen elkövető 2019. október vége és november eleje között egy balatonkenesei kikötőben veszteglő vitorlásból tulajdonított el hajózási felszereléseket és különböző műszaki cikkeket.

Az eljárás során beszerzett adatok alapján egy 55 éves veszprémi lakos került a hatóság látókörébe. A feltételezett elkövetővel szemben időközben a Balatonalmádi Rendőrkapitányságon is nyomozás indult egy, a tetthellyel szomszédos kikötőben elkövetett vitorlás-felszereléslopás kapcsán. A balatonalmádi nyomozók házkutatást tartottak egy, a gyanúsított által bérelt garázsban, mely során mindkét elkövetésből származó értéktárgyakat is találtak,

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányságon É. Jánost kétrendbeli lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az eljárás során keletkezett iratokat a 2020. július 27-én vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

veszprém

vitorlás

lopás

rendőrség