Hamis kórházi beutalókkal, ajánlatokkal verik át a lakosságot: erre figyelj, hogy ne lehess a csalók áldozata

HelloVidék   
  Megosztom
Hamis kórházi beutalókkal, ajánlatokkal verik át a lakosságot: erre figyelj, hogy ne lehess a csalók áldozata

Csalók élnek vissza a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház Jósa András Oktatókórházának nevével. Hamis koronavírus-teszt beutalókkal és immunerősítőkkel verik át a lakosságot.

Csalásra figyelmezteti a lakosságot a kórház, mivel a közelmúltban több esetben is visszaéltek a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház Jósa András Oktatókórházának nevével.

A tájékoztatás szerint, a hamis iratot - amelyben a címzetteket ingyenes tesztelésre hívják kórházba, az ott szereplő időpontokra - szórólaphoz hasonlóan a postaládába helyezik, és így próbálják megtéveszteni a lakosságot.

Hangsúlyozzák, hogy a „Koronavírus tesztes beutaló” elnevezésű szórólap-szerű iratot nem a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház terjeszti, hanem visszaélésről van szó, ami sérti a kórházi beutalókkal szembeni közbizalmat.

Arra kérik az embereket, hogy amennyiben hamis beutalót kapnak, vagy azzal találkoznak, illetve ha megkeresik őket az immunerősítő szerekre vonatkozó ajánlattal, jelezzék a hatóságoknak a visszaélést, hogy megtehessék a szükséges intézkedéseket.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

koronavírus

kórház

szabolcs-szatmár-bereg megye