Hamis kórházi beutalókkal, ajánlatokkal verik át a lakosságot: erre figyelj, hogy ne lehess a csalók áldozata

HelloVidék   
  Megosztom
Hamis kórházi beutalókkal, ajánlatokkal verik át a lakosságot: erre figyelj, hogy ne lehess a csalók áldozata

Csalók élnek vissza a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház Jósa András Oktatókórházának nevével. Hamis koronavírus-teszt beutalókkal és immunerősítőkkel verik át a lakosságot.

Csalásra figyelmezteti a lakosságot a kórház, mivel a közelmúltban több esetben is visszaéltek a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház Jósa András Oktatókórházának nevével.

A tájékoztatás szerint, a hamis iratot - amelyben a címzetteket ingyenes tesztelésre hívják kórházba, az ott szereplő időpontokra - szórólaphoz hasonlóan a postaládába helyezik, és így próbálják megtéveszteni a lakosságot.

Hangsúlyozzák, hogy a „Koronavírus tesztes beutaló” elnevezésű szórólap-szerű iratot nem a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház terjeszti, hanem visszaélésről van szó, ami sérti a kórházi beutalókkal szembeni közbizalmat.

Arra kérik az embereket, hogy amennyiben hamis beutalót kapnak, vagy azzal találkoznak, illetve ha megkeresik őket az immunerősítő szerekre vonatkozó ajánlattal, jelezzék a hatóságoknak a visszaélést, hogy megtehessék a szükséges intézkedéseket.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

koronavírus

kórház

szabolcs-szatmár-bereg megye