Rengeteg magyar családnak nincs pénze az iskolakezdésre: most több ezer gyereknek segíthetünk így

MTI   
  Megosztom
Rengeteg magyar családnak nincs pénze az iskolakezdésre: most több ezer gyereknek segíthetünk így

A Csodatáska nevű akcióban az ország 85 pontján gyűjtik az iskolaszereket, amiket később eljuttatnak rászoruló családoknak, illetve pénzadománnyal is segíteni lehet az iskolakezdést.

Országos iskolatáska- és tanszergyűjtésbe kezdett a Magyar Máltai Szeretetszolgálat egy alapítvánnyal. Győri-Dani Lajos, a szervezet ügyvezető alelnöke elmondta,

Ugyanakkor pénzadománnyal is segíteni lehet az iskolakezdést; a felajánlásokat az adomanyozz.hu-n keresztül lehet eljuttatni. A pénzadományokat a szeretetszolgálat iskolaszerek vásárlására fordítja majd. Elhangzott az is, hogy 7000-8000 gyermeknek szeretnének segíteni szeptemberig.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

gyűjtés

iskola

iskolakezdés

tanszer

iskolatáska