Ezt látnod kell: elképesztő képeken a Nógrád megyei napfelkelte

MTI   
  Megosztom
Ezt látnod kell: elképesztő képeken a Nógrád megyei napfelkelte

Lenyűgöző látványt nyújtott ma hajnalban a napfelkelte Nógrád megyében. A képeken követhetjük a salgói vár mögül előbukkanó Nap útját.

Lenyűgöző látványt nyújtott ma hajnalban a napfelkelte Nógrád megyében. A fotókon a felkelő Nap látszik a salgói vár mögött Nógrádmegyer közeléből fotózva.

Fotó: MTI/Komka Péter

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

napfelkelte

nap

nógrád megye