Megőrülnek a helyiek: ellepik őket a legyek, már lassan enni sem lehet az invázió miatt

HelloVidék   
  Megosztom
Megőrülnek a helyiek: ellepik őket a legyek, már lassan enni sem lehet az invázió miatt

Mire egy kanál leves a számhoz ér, addigra négy-öt légy is bele tud repülni - panaszkodott egy asszony. Legyek teszik pokollá a Tolna megyei Koppányszántó lakóinak életét.

Legyek teszik pokollá a Tolna megyei Koppányszántó lakóinak életét: a rovarok mindent ellepnek, nemcsak a teraszokon, de bent a házakban is, enni is alig lehet tőlük, számolt be az RTL Klub híradója. A helyiek szerint a közeli sertéstelep újraindulása óta van légyinvázió a faluban, pár hónapja már tarthatatlan a helyzet. Egy ott élő arról számolt be, hogy fél nap alatt megtelt a kihelyezett légycsapó, de van, ahol két ragasztócsík sem volt elég ellenük.

Mire egy kanál leves a számhoz ér, addigra négy-öt légy is bele tud repülni

- panaszkodott egy asszony. Ő mondta azt is, hogy a sertéstelep óljain lévő ventillátor miatt a bűzt is érezni lehet, mintha trágyagödör mellett élnék az életüket.

A telep tulajdonosa azt mondta, ők törvényesen működnek, és nemrég egy hatósági vizsgálat is mindent rendben talált a hizlaldában.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

légy

legyek

sertéstelep

koppányszántó

invázió