Autósok figyelem: ismét fizetni kell a parkolásért a népszerű üdülővárosban

HelloVidék   
  Megosztom
Autósok figyelem: ismét fizetni kell a parkolásért a népszerű üdülővárosban

Közel két év után augusztustól fizetős a parkolás Hévízen. Új parkolók készültek és felújították a nagy parkolót és az országban egyedülálló rendszert építettek ki a városban - írja a likebalaton.hu.

A portál szerint augusztustól fizetős a parkolás Hévízen, ám új korszerű rendszert és a korábbiaknál több helyet kínálnak a vendégeknek és a helyieknek a zalai üdülővárosban.

Eddig a fejlesztések miatt az önkormányzat közel két évig eltekintett a díjfizetéstől. Eközben új parkolók készültek és felújították a nagy parkolót és az országban egyedülálló rendszert építettek ki több mint 200 millió forintos, saját erős beruházással, amelyben lehet sms-sel, bankkártyával, készpénzzel és applikációval fizetni. Ezzel párhuzamosan, a biztonságot szolgálva, bővítették a városi kamerarendszer-hálózatot.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

hévíz

parkolás

nyár

fizetős