Pozitív lett egy kisgyerek koronavírus tesztje: bezárták az óvodát a vidéki városban

HelloVidék   
  Megosztom
Pozitív lett egy kisgyerek koronavírus tesztje: bezárták az óvodát a vidéki városban

Egy kisgyermeknek pozitív lett a koronavírus tesztje, ezért egy újabb intézményt kellett bezárni a fertőtlenítő takarítás idejére Pápán. A gyerekek és a dolgozók karanténba kerülnek - írja a papa-ma.hu.

A portál információi szerint újabb intézményt kellett bezárni a fertőtlenítő takarítás idejére Pápán, mivel a Vajda Péter Lakótelepi Óvoda egyik kisgyermekének pozitív lett a koronavírus tesztje. Dr. Áldozó Tamás polgármester elmondta, hogy az óvodát kedd reggeltől zárták be és majd a fertőtlenítő takarítás után nyithatják meg újra.

Az intézménybe járó kisgyermekek és a dolgozók karanténba kerülnek, a kontaktkutatás, az érintette értesítése megkezdődött. Pillanatnyilag több, mint 20 gyermekről és legalább 9 dolgozóról van szó, akik érintkeztek a fertőzött gyermekkel.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

koronavírus

járvány

pápa

óvoda