Koronavírus: fertőzött lett egy orvos a vidéki településen, kórházban ápolják

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: fertőzött lett egy orvos a vidéki településen, kórházban ápolják

Azt, hogy hol és kitől kapta el az orvos a betegséget, nem tudni. Családja most karanténba került.

Koronavírusos a bácsalmási Járóbeteg Szakellátó vezetője, a kiskunhalasi kórházban ápolják, hangzott el az RTL Klub híradójában.

Az intézményvezető közösségi oldalán azt írta, hogy egy orvostól kaphatta el. Bácsalmás polgármestere viszont úgy tudja, a szakellátó vezetője szabadságon volt, amikor megfertőződött, első tünetei egynapos ausztriai pihenése során jelentkeztek. Nem ment be dolgozni, és miután azonnal tesztelték, kiderült, hogy pozitív. Az orvos a Bácsalmástól 8-10 kilométerre lévő településen háziorvos, de bácsalmási lakos, és az ottani járóbeteg szakellátó ügyvezetője.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

bácsalmás

fertőzött

egészségügy

orvos