Koronavírus: fertőzött lett egy orvos a vidéki településen, kórházban ápolják

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: fertőzött lett egy orvos a vidéki településen, kórházban ápolják

Azt, hogy hol és kitől kapta el az orvos a betegséget, nem tudni. Családja most karanténba került.

Koronavírusos a bácsalmási Járóbeteg Szakellátó vezetője, a kiskunhalasi kórházban ápolják, hangzott el az RTL Klub híradójában.

Az intézményvezető közösségi oldalán azt írta, hogy egy orvostól kaphatta el. Bácsalmás polgármestere viszont úgy tudja, a szakellátó vezetője szabadságon volt, amikor megfertőződött, első tünetei egynapos ausztriai pihenése során jelentkeztek. Nem ment be dolgozni, és miután azonnal tesztelték, kiderült, hogy pozitív. Az orvos a Bácsalmástól 8-10 kilométerre lévő településen háziorvos, de bácsalmási lakos, és az ottani járóbeteg szakellátó ügyvezetője.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

bácsalmás

fertőzött

egészségügy

orvos