Látogatási tilalmat rendeltek el ebben a vidéki kórházban: két beteg koronavírus tesztje pozitív lett

HelloVidék   
  Megosztom
Látogatási tilalmat rendeltek el ebben a vidéki kórházban: két beteg koronavírus tesztje pozitív lett

Két beteg koronavírus tesztje pozitív lett, ezért azonnali látogatási tilalmat rendeltek el a székesfehérvári Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktatókórházban, amely visszavonásig lesz érvényben - írja a Feol.

A portál szerint azonnali látogatási tilalmat rendeltek el a székesfehérvári Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktatókórházban az Operatív Törzs ajánlása alapján szerda délelőtt. Az óvintézkedésre a betegek és hozzátartozóik védelmében volt szükség, mivel az intézmény két betegének pozitív lett a koronavírustesztje.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

koronavírus

kórház

látogatási tilalom

székesfehérvár