Koronavírus: ezekben a vidéki kórházakban már elrendelték a látogatási tilalmat

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Koronavírus: ezekben a vidéki kórházakban már elrendelték a látogatási tilalmat

A kórházba csak előszűrés után lehet belépni, kísérő csak indokolt esetben - például a beteg gyermek szülője - mehet be. A kórház területére még gépjárművel sem lehet behajtani.

Kedd reggel hat órától látogatási tilalmat rendelt el a szekszárdi Tolna Megyei Balassa János Kórház a súlyosbodó járványügyi helyzet miatt - közölte honlapján az intézmény hétfőn.

A tájékoztatás szerint

A kórház területére gépjárművel nem lehet behajtani, a mozgásukban korlátozott betegek közlekedését a kórház betegszállító szolgálata és betegvezetői segíti. A járóbeteg-ellátás kórházi belépési pontjai változatlan rendben működnek.

Teljes látogatási tilalmat rendelt el ugyanígy kedd reggeltől valamennyi tagkórházában a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház. A visszavonásig érvényes intézkedés a nyíregyházi Jósa András Oktatókórházat és annak Sóstói úti telephelyét, illetve a nagykállói, a fehérgyarmati, a mátészalkai és a vásárosnaményi tagkórházak összes gyógyító osztályát érinti.

Tolna megyében egyébként a hétfő délutáni adatok szerint összesen 32 igazolt fertőzöttet tartanak nyilván, ami Békés megye (25) után a második legkevesebb szám. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében 172 az igazolt fertőzöttek száma.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

látogatási tilalom

tolna megye