Most érkezett: koronavírusos a Szegedi Tudományegyetem egyik rektorhelyettese

MTI   
  Megosztom
Most érkezett: koronavírusos a Szegedi Tudományegyetem egyik rektorhelyettese

A Szegedi Tudományegyetemen végzett koronavírus-szűrések során az egyik rektorhelyettes tesztje pozitív lett. Hangsúlyozták, hogy az egyetem működése zavartalan, a szűréseket és az eljárásrendet a Nemzeti Népegészségügyi Központ iránymutatásai alapján végzik.

Az intézmény tájékoztatása alapján a Szegedi Tudományegyetemen végzett koronavírus-szűrések során az egyik rektorhelyettesük tesztje pozitív lett. Az egyetem működése zavartalan, a szűréseket és az eljárásrendet a Nemzeti Népegészségügyi Központ iránymutatásai alapján végzik.

Az egyetem működésében a lehető legkisebb kockázatot kívánjuk vállalni, a kontaktok számát úgy csökkentjük, hogy az az alapműködést, azaz az oktatást és a gyógyítást ne befolyásolja. Így az elkövetkezendő időszak nyilvános eseményeit – így a szeptember elsejére tervezett tanévkezdő sajtótájékoztatót és a szeptember 5-i tanévnyitó ünnepséget – nem tartjuk meg

- fogalmaznak.

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

koronavírus

szeged

szegedi tudományegyetem