Borzalmas tragédia: kigyulladt és lezuhant hőlégballon okozott balesetet

MTI   
  Megosztom
Borzalmas tragédia: kigyulladt és lezuhant hőlégballon okozott balesetet

Három ember ki tudott ugrani az emelkedő ballon kosarából, egy azonban nem. Őt a lezuhant hőlégballon közelében találták meg, nála már csak a halál beálltát tudták megállapítani a mentősök.

Kigyulladt és lezuhant egy hőlégballon szombat délután Vál és Kajászó között. A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Szabó-Bisztricz Anett elmondta, a hőlégballon felszállás közben gyulladt ki.

A mentőszolgálat tájékoztatása szerint az életben maradt ballonosok súlyosan sérültek. Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője elmondta, hogy hat mentőegységet riasztottak az esethez.

Őket Győrbe, Székesfehérvárra és a fővárosba, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központba (Honvédkórház) szállították.

A negyedik sérült személyazonosságának megállapítása folyamatban van, nála csak a halál tényét tudták megállapítani a mentősök.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

baleset

halálos baleset

hőlégballon