Ennyi volt: újabb vidéki iskola zárt be ideiglenesen a koronavírus miatt

HelloVidék   
  Megosztom
Ennyi volt: újabb vidéki iskola zárt be ideiglenesen a koronavírus miatt

Pozitív lett az egyik dolgozó koronavírus tesztje ezért rendkívüli szünetet rendeltek el a balatonfüredi intézményben. Zárva lesz az iskola és az óvoda, gyermekfelügyeletet nem biztosítanak - írja a balatonfured.hu.

A portál információi szerint pozitív lett a Balatonfüredi Református Általános Iskola és Óvoda egyik munkavállalójának a koronavírus tesztje, ezért szeptember 7-9. között rendkívüli szünetet tartanak. Az intézkedés érinti a Mesevilág Tagóvoda két csoportját is, amelyek az intézmény felújítása miatt jelenleg a református óvodába járnak.

Az egyébként tünetmentes dolgozó augusztus 26-tól betegszabadságon van, ám az intézmény igazgatója az egészségügyi protokollnak megfelelően, egyeztetve a járási hivatal népegészségügyi vezetőjével, az intézmény három napos bezárásáról határozott. A következő napokban pedig megtörténik az iskola és az óvoda valamennyi munkatársának tesztelése, ezek eredményének függvényében további intézkedések lépnek majd életbe.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

koronavírus

balatonfüred

óvoda

iskola